Shoes & Own Design

Finally dapat jugak idea benda yang nak dipromote dalam blog nie. Korang pernah tak beli kasut yang korang sendiri design corak kasut tue??? Ha...kalau tak pernah, meh tengok sini. Nie la benda yang aku nak promotekan.  BOONGASTUDIO. Smart2 seyh. Rugi kalau tak tengok, mana tau korang berminat nak beli untuk family, friends or girlfriend/boyfriend korang ke, HAHAHA!!!

Lets drive thru this pic dulu, hukhukhuk...













  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

si aku said...

Asal kau tak letakkan gambar kasut The Beatles One tu?

didie collection said...

ak da cri tp xde..

putericintahati said...

cantek la seyh, suke2...

didie collection said...

tempah la wei:)

Post a Comment